Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Proiect finantat, vis implinit

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Proiect social - Sa-l ajutam pe nea Marcel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4800 lei Lei
Brand
GoFund
Cod produs
003
Out Of stock
Descriere
Sa-l ajutam pe Nea Marcel sa respire si sa traiasca!   (cod 003)
Scop: proiect social de ajutorare pensionar cu venituri mici si afectiuni medicale grave
Proiect initiat de Victor Stan

Suma solicitata: 4800 Lei
Suma stransa la zi: 100 Lei
Perioada campaniei: 6 luni, incepand din 04.03.2022

Il cunosc pe nea Marcel de aproape 20 de ani… Eram amandoi mai tineri si sanatosi. Am apreciat inca de la bun inceput calitatea sa umana, corectitudinea si relatia sa speciala cu Dumnezeu. Locuieste intr-un sat aflat in vecinatatea orasului Peris, judetul Dambovita.
Anii au trecut si, in ceea ce-l priveste pe nea Marcel, au lasat semne din ce in ce mai multe si mai vizibile; dintre acestea, diabetul - care a trecut prin mai multe stadii - a ajuns sa necesite permanent insulina si genereaza alte afectiuni colaterale.
Dar problema cea mai mare este o afectiune grava a plamanilor pentru care medicul specialist pneumolog a indicat folosirea pe durata nedeterminata a unui aparat de administrare continua de oxigen timp de minim 16 ore (!) pe zi.
Diagnosticul este de insuficienta respiratorie cronica, cu hipoxie severa/grava in repaos, in baza documentelor medicale pe care nea Marcel le-a pus la dispozitia administratorilor platformei, conform regulamentului acesteia.
La problemele medicale se adauga, din pacate, si problemele financiare: pensionat pe caz de boala, acesta trebuie sa se descurce cu putin peste 700 Lei/luna, din care trebuie sa se intretina, sa manance si sa achite lunar partea ce-i revine din reteta cu medicamente (!), si asta pentru ca statul Roman considera ca dupa o viata de cotizatii obligatorii la sistemul de asigurari medicale de stat, un om pensionat pe caz de boala cu 700 Lei/luna, trebuie sa plateasca macar o parte din contravaloarea medicamentelor si tratamentelor absolut necesare, pentru ca are de unde...?!
Tabloul familial este completat cu situatia sotiei: pensionata si dansa medical, cu mai multe operatii si proteza de sold, pensia fiind tot in jurul a 700 Lei/luna…

Haideti sa donam pentru nea Marcel! Necesarul minim de care are nevoie acuta este de 800 Lei/luna, bani cu care sa-si poata procura medicamentele si oxigenul vital!
Suma propusa spre a fi stransa este de minim 4800 Lei, reprezentand acoperirea necesarului de bani pe 6 luni.

Doneaza acum!
Cont: RO74 BTRLRONCRT0539765301 deschis la Banca Transilvania
pe numele Asociatia Finanteaza Proiecte
cu specificatia: Donatie pentru proiect cod 003
Trimite mesaj
Din Gura in Gura