Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Proiect finantat, vis implinit

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Campanii de donatii / finantari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GoFund
Out Of stock
Descriere
Despre donatiile/finantarile ce se obtin prin GoFund

1. De ce sa derulez o campanie de strangere de fonduri pentru proiectul meu pe platforma GoFund?
Pentru ca platforma pune gratuit la dispozitia initiatorilor de proiecte un spatiu virtual generos, in care se prezinta pe larg proiectul (inclusiv poze si video de prezentare) si care beneficiaza tot gratuit de expunerea in mediul online generata de traficul si publicitatea realizate de catre GoFund, ce se resfrang pozitiv asupra fiecarui proiect prezent pe platforma.

2. Ce sume se pot obtine?
Sumele de bani necesare fiecarui proiect prezent pe platforma sunt specificate chiar in preambulul proiectului, insa acestea nu sunt nici garantate si nici limitate prin campania de crowdfunding. Limitarile sunt date practic de felul in care este perceput proiectul de potentialii donatori, de felul in care este prezentat, de anvergura si calitatea campaniei de promovare si, in special, de numarul de persoane la care ajunge propunerea de finantare.
Experienta practica a platformelor de crowdfunding demonstreaza ca sunt proiecte care isi ating obiectivul de finantare stabilit, altele care primesc foarte putini bani sau chiar deloc, iar altele obtin sume ce depasesc de multe ori cererea initiala.

3. Cu ce sume trebuie sa participe la proiect si beneficiarul acestuia?
Nu este prevazuta nici o suma cu care sa fie obligat sa participe la proiect initiatorul/beneficiarul acestuia.

4. Cum si in cat timp intra in posesia banilor primiti beneficiarul proiectului?
Incepand din ziua postarii pe platforma, proiectul poate incepe sa primeasca bani din donatii/finantari ale sustinatorilor. Pentru ca intervalul de timp necesar finantarii integrale a proiectului este esalonat pe cateva saptamani (sau chiar luni pentru proiectele mai mari), platforma evidentiaza in timp real sumele stranse si face plati saptamanale, astfel incat beneficiarul sa se poata folosi deja de sumele stranse.

5. Ce sume se pot obtine suplimentar pentru proiecte prin folosirea sistemului complementar de cofinantare a proiectelor “Stafeta finantarii”?
Sistemul de cofinantare a proiectelor “Stafeta finantarii” este o sursa (optionala) suplimentara de bani pentru proiecte, fiind destinata initiatorilor de proiecte ce se implica in promovarea platformei si a avantajelor oferite de aceasta in randul cercului de prieteni si cunoscuti, putand genera lunar, constant, sume mai mici sau mai mari in functie de gradul de implicare. Sumele pot pleca de la doar cateva sute de Lei/luna, putand ajunge la cateva mii de EURO/luna!
Puteti gasi informatii detaliate in sectiunea “Sistemul complementar de cofinatare a proiectelor - Stafeta Finantarii”.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura