Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Proiect finantat, vis implinit

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Pensiune pentru animale de companie - Prietenul meu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100000 lei Lei
Brand
GoFund
Cod produs
002
Out Of stock
Descriere
Pensiunea pentru animale de companie "Prietenul meu" (cod 002)
Scop :  Constructia si amenajarea unei pensiuni pentru animalele de companie

Proiect lansat de Victor Stan
Finantare solicitata = 100.000 Lei
Finantare obtinuta la zi = 200 Lei
Durata proiect 12 luni, lansat la 01.03.2022

Acest proiect a aparut din dragoste pentru animalele de companie, indiferent de specia din care fac parte acestea.
Studiile stiintifice studiate si, mai ales din experienta propie de multi ani, am constatat ca prezenta animalelor de companie iti imbunatateste mult viata, ati aduce multa bucurie in suflet si te face mai bun. Desigur, prezenta in viata ta a animalutului de companie dorit atrage si responsabilitati, una dintre acestea fiind asigurarea unei vieti cat de cat normale pentru acesta, pe durata absentei tale de la domiciliu, atat in scurte sejururi de week-end, cat mai ales in perioada de concediu.
Solutia ideala pentru cei ce nu au alti membri ai familiei care sa ramana acasa cu inimalutul iubit este, peste tot in lumea civilizata, cazarea la o pensiune pentru animale. Acestea asigura conditii optime de cazare, de masa, cat si de socializare - cea care le lipseste cel mai mult animalutelor lasate acasa fara stapanii lor.
O astfel de pensiune imi doresc sa construiesc, si apoi sa o manageriez, unde atat cele 6 animalute personale, cat si odoarele altor iubitori de animalute sa poata locui in conditii apropiate de cele de acasa, inconjurate de atentie si iubire, asa cum ele sunt obisnuite.
Locatia acestei pensiuni este in zona de Nord-Vest a Bucurestiului, in apropierea soselei de centura, cu acces facil atat pe Soseaua Chitila -DN7, cat si prin zona comerciala Militari.
Pensiunea de animale de companie "Prietenul meu" este proiectata sa poata gazdui un numar maxim de 150 de "oaspeti" de toate dimensiunile si rasele, urmand sa fie deschisa permanent, in toate anotimpurile.
Dovada asigurarii in permanenta a tuturor conditiilor stabilite va fi furnizata prin sistem video online, prin intermediul caruia fiecare proprietar va putea sa-si suprevegheze animalutul de la mare distanta, din varful muntilor sau de pe plaja unei insule indepartate.
Recompense:
Pentru cei care doresc sa ne ajute sa realizam acest obiectiv de suflet, oferim o frumoasa recompensa, care sa puna bazele unei prietenii de lunga durata; astfel pentru o donatie de 100 Lei, oferim 2 zile de CAZARE GRATUITA, pentru 200 Lei donati oferim 4 zile de CAZARE GRATUITA iar pentru 300 Lei donati, recompensa este de 6 zile de CAZARE GRATUITA! Aceasta oferta este valabila doar pentru primii 250 de donatori!

Doneaza acum!
Cont: RO74 BTRLRONCRT0539765301 deschis la Banca Transilvania
pe numele Asociatia Finanteaza Proiecte
cu specificatia: Donatie pentru proiect cod 002
Trimite mesaj
Din Gura in Gura