Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Proiect finantat, vis implinit

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Sistem fotovoltaic - Complex Energie Verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48000 lei Lei
Brand
Victor Adrian
Cod produs
005
Out Of stock
Descriere
Sistem fotovoltaic - Complex Energie Verde (cod 005)
Scop: Infiintarea unui Complex de Energie verde cu sisteme fotovoltaice
Proiect initiat de : Adrian Stan

Suma solicitata: 48.000 Lei
Suma obtinuta la zi:
Perioada campaniei: 12 luni, incepand din 15.03.2022

Prezentare proiect

Evolutiile climaterice din ultimii ani determina omenirea sa gaseasca de urgenta “solutii verzi” de producere a energiei electrice. In acest context, principala sursa naturala de energie, practic inepuizabila si absolut gratuita este Soarele.

Producerea de energie electrica prin intermediul panourilor fotovoltaice este, asadar, nu numai de actualitate ci si, mai ales, de mare viitor. Tarile lumii isi adapteaza permanent legislatia, astfel incat accesul publicului larg la producerea, consumul si la vanzarea de energie solara sa fie cat mai accesibila. Nici tara noastra nu face exceptie, ca dealtfel intregul spatiu UE: a aparut astfel termenul de “prosumator”, adica acel mic consumator care isi produce singur energia electrica. Noile prevederi legale stimuleaza dezvoltarea comunitatii prosumatorilor prin includerea proiectelor de pana la 400 kW (pana acum limita era de numai 100 kW), care vor beneficia de unele conditii speciale de vanzare a energiei produse.

In acest context m-am hotarat sa infiintez un mic complex fotovoltaic pe un teren intravilan aflat in marginea Bucurestiului, menit sa asigure necesarul de energie pentru casele aflate in imediata vecinatate, surplusul urmand a fi livrat catre reteaua nationala, conform prevederilor legale.

Pentru inceput, suma necesara este de 48000 Lei, fiind reprezentat de achizitia si instalarea unui sistem fotovoltaic ON GRID trifazic de 3,3 kWp.
Sistemul este complet utilat pentru a putea fi conectat la reteaua nationala de energie electrica; acesta poate functiona in toate anotimpurile si conditiile meteorologice (variaza doar randamentul instalatiei), inclusiv cand este zapada!

Suprafata terenului pe care va fi instalat permite ulterior extinderea sistemului prin montarea unui numar mult mai mare de panouri si adaptarea instalatiei initiale, pana la limita legala de 400 kW.

Recompensa: vom oferi consultanta gratuita in alegerea, montarea si exploatarea de sisteme fotovoltaice tuturor celor care vor sprijini realizarea acestui proiect cu suma minima de 100 Lei.

Proiect by Adrian Stan
Tel: 0731315234

Doneaza acum!
Cont: RO74 BTRLRONCRT0539765301 deschis la Banca Transilvania
pe numele Asociatia Finanteaza Proiecte
cu specificatia: Donatie pentru proiect cod 005
Trimite mesaj
Din Gura in Gura