Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Proiect finantat, vis implinit

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Consultanta Cum te ajuta numerologia

5 stars: 5.00 din 2 pareri
  • Recomand - A C.


15000 lei Lei
Brand
Ramona Stancu
Cod produs
004
Out Of stock
Descriere
Cum te ajuta numerologia (cod 004)

Scop: Numerologia este un instrument care faciliteaza cunoasterea de sine si ne arata metode exacte de imbunatatire a calitatii vietii.
Proiect initiat de: Ramona Stancu

Suma solicitata: 15000 Lei
Suma obtinuta la zi:
Perioada campaniei: 6 luni  (15.03.2022 - 15.09.2022)

Prezentarea proiectului

Incep prin a spune ca m-am intalnit cu aceasta minunata stiinta straveche in timpul cautarilor mele despre propria existenta, in momentele in care nu stiam ce sa mai fac astfel incat viata mea sa aiba o stralucire, ma refer acum din punct de vedere profesional.

" Intamplarea" a fost ca tot cautand mi-a venit inspiratia de a participa la mai multe workshopuri si cursuri si domeniul dezvoltarii personale si numerologiei.
Totodata, studiind numerologia si aplicand o in viata mea, am observat si m-am recunoscut in informatiile din matricea psihoenergoinformationala, calculata dupa data nasterii mele. Cu foarte mult entuziasm si incantare am inceput sa calculez si matricea apropiatilor si am observat ca informatiile coincid cu realitatea.
Mai mult decat atat, i-am relatat cateva informatii unui cunoscut sau, mai bine spus, putin cunoscut, care a ramas foarte uimit de ceea ce-i spusesem si m-a intrebat: DE UNDE STIU?.:)

Consider ca numerologia este un instrument care faciliteaza propria cunoastere de sine, dezvoltarea abilitatilor si chiar ne arata metode exacte de imbunatatire a calitatii vietii.

Este o stiinta care a fost descoperita de Pitagora- filozof grec din secolul al saselea i.e.n. care spunea: "Totul este orinduit dupa un numar".
Numerologia se adreseaza acelor oameni care nu s-au multumit cu raspunsurile "fabricate de turma" si        care i-ar face dependenti de aceasta.
Exista acei oameni care s-au gasit, s-au descoperit pe sine, care actioneaza si isi traiesc viata in concordanta cu adevarul lor personal, cu curaj, manifestandu-si constient potentialul, avand o viziune adevarata, larga si completa asupra vietii.

Si acum va intreb: aveti curaj sa aflati cine sunteti?!

Recompense:  Primii 50 donatori care doneaza minim cate 90 Lei, vor beneficia de o consultanta GRATUITA (valoarea standard este de 150 Lei).

Numerologul Dumneavoastra: Ramona Stancu
tel: 0735.539.574

Doneaza acum!
Cont: RO74 BTRLRONCRT0539765301 deschis la Banca Transilvania
pe numele Asociatia Finanteaza Proiecte
cu specificatia: Donatie pentru proiect cod 004
5.00 out of 5based on 2 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura